Tandbehandling i behagelige omgivelser

Vi passer godt på dig og dine tænder

Uanset hvilken form for tandbehandling du har behov for, så står vi hos Tandlægerne Frederiksborgvej I/S klar til at hjælpe dig.

Vi er din lokale tandlæge i Helsinge i Gribskov kommune, og vores klinik har en meget central beliggenhed, hvilket gør den let at komme til, uanset om du kommer med offentlig transport eller i bil.

Vi har indrettet vores tandklinik med en behagelig atmosfære, og vi har en meget afslappet omgangstone, hvilket vi ved er med til at give vores patienter et behageligt ophold i vores klinik.

Ifølge aftale med Sygesikringen  er vi berettiget til at opkræve et honorar, når du ikke møder op til den aftale tid. I din aftalte tid kunne vi have betjent andre patienter, og derfor tillader vi os at sende en regning hvis du udebliver.

Hvilke behandlinger tilbyder vi?

Vi har både de rette kompetencer og det rette udstyr til at kunne udføre alle former for tandbehandling. Det kan for eksempel være: 

I forbindelse med de forskellige tandbehandlinger har du mulighed for at tilvælge lokalbedøvelse, hvis du ønsker det. Vi har dog desværre ikke mulighed for at tilbyde bedøvelse med lattergas.​

Vi har fokus på at bevare dine egne tænder så længe som muligt

Vores primære fokus er at sikre os, at du kan bevare dine egne tænder i så lang tid som overhovedet muligt, og derfor bruger vi den nødvendige tid på at snakke med dig om din tandpleje. Vi tilbyder også grundig rådgivning i forbindelse med de forskellige behandlinger, vi tilbyder, så du altid kan træffe beslutning angående en tandbehandling ud fra et informeret grundlag.

Kontakt os og book en tid til en tandbehandling

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at booke en tid til en tandbehandling, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores forskellige behandlinger, priser eller lignende. Læs mere om din lokale tandlæge i Gribskov kommune her. 

Kontakt os

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 17.30​

Tirsdag

08.00 - 16.00

Onsdag

08.30 - 18.00

Torsdag

08.00 - 16.00

Fredag

​08.00 - 14.30

Adresse

Tandlægerne Frederiksborgvej I/S

Frederiksborgvej 1

3200 Helsinge

CVR: 31821142

Kontakt os

Find vej

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke