Kosmetisk tandbehandling

Flot smil hele livet

Har du et ønske om kosmetisk tandbehandling så spørg os til råds. Har du misfarvede tænder eller fyldninger eller mangler du en tand? Der er mange individuelle ønsker. På vores tandklinik står vi klar til at vejlede og hjælpe dig på vej mod et ”gladere smil”.

Misfarvninger kan skyldes farvestoffer fra fødevarer eller tobaksrygning. I mange tilfælde kan en tandrensning være tilstrækkelig. Rodbehandlede tænder kan ændre farve, gamle fyldninger bliver misfarvede eller der kan være gennemskin fra en gammel amalgamfyldning eller en medfødt emaljedefekt eller stort mellemrum mellem fortænderne samt knækkede eller manglende tænder.​

Ja årsagerne til ønske om kosmetisk tandbehandling kan være mange men fælles for dem alle er, at det i dagligdagen kan have betydning for livskvaliteten. Går du og er ked af dit smil (tænder) så fortæl os om dine ønsker og behov.

Tandstillingsfejl kan også være et stort kosmetisk og funktionelt problem og ved større omfattende tandregulering henviser vi til vores dygtige reguleringstandlæger som har en lang uddannelse bag sig.

Husk på, at en lille tandstillingsfejl kan have sin charme og det er ikke meningen, at vi alle skal rende rundt med det store Colgate smil. Vi er alle forskellige og det skal der være plads til.​ Læs mere om de tandbehandlinger, som vi tilbyder her. 

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 17.00​

Tirsdag

08.00 - 16.00

Onsdag

08.00 - 17.30

Torsdag

08.00 - 17.30

Fredag

​08.00 - 16.00

Adresse

Tandlægerne Frederiksborgvej I/S

Frederiksborgvej 1

3200 Helsinge

CVR: 31821142

Kontakt os

Find vej

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke